Zoeken

Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

Op 23 en 24 november 2016 staat Expo Houten twee dagen helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. Uitsluitend gericht op de Nederlandse markt. Op de beursvloer zijn alle denkbare producten en diensten op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen te vinden. 

verkeerenmobiliteit2016-300x250.jpg
Briefing Dag VM 23-24-11-2016.jpg

Wegens de groeiende belangstelling breidt de eendaagse beurs vanaf dit jaar uit naar twee dagen. Afgelopen editie werd de beurs bezocht door meer dan 1.800 bezoekers. Door de uitbreiding naar twee dagen wordt verwacht dat dit aantal alleen maar zal stijgen.

Wij ontbreken natuurlijk niet op deze beurs en zijn te vinden op stand 2.022 tegenover het terras. U kunt ons niet missen!

Op de beurs presenteren wij alle mogelijke opties van de ombouw van een normale verkeersregelautomaat tot een intelligente verkeersregelautomaat binnen het programma Beter Benutten van het Ministerie van I&M, vindt de officiële lancering plaats van de website verkeer.nu en onthullen we de eerste slimme verkeersregelinstallatie in Houten. Daarnaast geven we twee lezingen; één over onder rol als solution provider binnen het publieke domein en één over onze ervaringen met de directe communicatie tussen VRI's van Vialis met de eerste zelfrijdende bus op de Zuidtangent. 

Gratis

De deelname is gratis. Het is handig vooraf in te schrijven. Dit kan direct via de website van het congres: www.verkeerenmobiliteit.nl