Zoeken

Vialis aanwezig op ParkeerVak 2013

Van 9 t/m 11 april vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de ParkeerVak plaats, de enige beurs in Nederland waar alles draait om parkeren. Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers kennismaken met alle facetten van parkeren: van parkeerautomaten, betalingssystemen, regelgeving en ketenlogistiek tot (brand)veiligheid, digitalisering en fietsparkeren. Samen met VolkerWessels-zusje PCH Parking & Facility Services presenteert Vialis zich op stand D082. Hier laten de dochterondernemingen van VolkerWessels de bezoekers graag kennis maken met nieuwe parkeerconcepten!

Vialis500x190.jpg
Vialis500x190.jpg

Slim Parkeren

Het ‘Slim Parkeren-concept' van Vialis en Nedap is genomineerd voor de ParkeerVak Innovatieprijs 2013. Deze prijs wordt uitgereikt aan de ParkeerVak-deelnemer die volgens de jury de meest innovatieve bijdrage levert op het gebied van parkeren. In totaal zijn 12 inzendingen beoordeeld op het innovatieve karakter, de marktmogelijkheden en de toepasbaarheid van de innovatie. Naast de combinatie Vialis/Nedap zijn ook Schmit Parkeersystemen en TKH Parking Solutions genomineerd.

ParkeerTalks

Wat dit slimme parkeer-concept precies inhoudt en welke visie de genomineerden hiermee hebben wordt op 9 april om half 1 gepresenteerd tijdens de door Acquire Publishing georganiseerde 'ParkeerTalks'. De stand van Acquire is voor de gelegenheid ingericht als Kenniscafé, waarop diverse (kennis)organisaties een ParkeerTalk houden. Hier staat het delen van kennis centraal. Luister, denk- en praat met ons mee!

Toegang

Om toegang tot de beurs te verkrijgen, kunt u zich voorregistreren via www.parkeervak.nl. Voor de route en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer naar de Brabanthallen, verwijzen wij u graag naar www.brabanthallen.nl.