Zoeken

Vialis aanwezig tijdens Dag van Verkeer, Mobiliteit en Parkeren

Op 22 en 23 november 2017 staat Expo Houten twee dagen helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. Uitsluitend gericht op de Nederlandse markt. Koninklijke VolkerWessels onderneming Vialis is ook dit jaar weer van de partij en praat u graag bij over de laatste innovaties op het gebied van verkeer en mobiliteit.

VMP_stand.jpg

Kom meer te weten op de Vialis stand (1.717) over onder andere Schwung - de oplossing die ervoor zorgt dat fietsers sneller op hun bestemming zijn met minder stops bij verkeerslichten op hun route. En Verkeer.nu – één platform voor verkeersmanagement. Ook is Vialis te vinden op de naastgelegen stand (1.714) van Partnership Talking Traffic.

VMP_stand.jpg

Als kennispartner van de Dag van Verkeer, Mobiliteit en Parkeren bieden wij u een presentatie aan van Geert Kloppenburg, expert duurzame mobiliteit. Geert gaat dieper in op de bereikbaarheid van de huidige infrastructuur. Hoe zouden we de huidige infrastructuur van zowel spoor als asfalt veel slimmer en beter kunnen benutten?

Datum & tijdstip: wo. 22 november om 12:00 uur | Locatie: Hoofdpodium

 

Robin van Haasteren, directeur New Business en Marketing, neemt u mee in de ontwikkeling van de intelligente VRI’s. Wat kunt u nu echt in de praktijk met de nieuwe iVRI? En welke veranderingen gaat u straks merken?

Datum & tijdstip: do. 23 november om 13:00 uur | Locatie: Wilgenzaal

 

Vorig jaar hebben 2.153 geïnteresseerden de beurs bezocht. Dit jaar is de verwachting dat het bezoekersaantal wederom hoog zal zijn. Registreer u dus nu gratis!