Zoeken

Vialis bv start nieuwbouw op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten

2 Juni jl. heeft burgemeester Cor Lamers van de gemeente Houten, onder toeziend oog van opdrachtgever, aannemer, architect, constructeur, de medewerkers/sters vanuit het VolkerWessels-concern en diverse hoogwaardigheidsbekleders uit de gemeente Houten, de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Vialis bv in Houten.

houten_180_1.jpg
houten_180_1.jpg

Vanaf heden zijn de bouwactiviteiten voor de nieuwe kantoren, werkplaatsen en magazijnen voor de diverse Vialis-dochterondernemingen op kavel 23 op het bedrijventerrein De Meerpaal gestart. Begin mei 2006 zal de verhuizing van de circa 250 Vialis-medewerkers vanuit de diverse lokaties rondom Zeist naar het nieuwe adres (Loodsboot 15) plaatsvinden.

 

Vanuit de 2.827 m2 kantoorruimte, 3.984 m2 werkplaatsruimte (met daarnaast 4.331 m2 magazijn en opslag) zullen medewerkers/sters van Vialis Verkeer & Mobiliteit, Vialis NMA en Vialis Infratechniek de internationale markt voor Verkeer, Openbaar Vervoer en Rail gaan bedienen. Met de samenvoeging van deze diverse Vialis-ondernemingen op één lokatie wordt verwacht nog daadkrachtiger te opereren en de synergie tussen de bedrijven verder te bevorderen.