Zoeken
Fietsersbond_1

Vialis en Aveco de Bondt worden Vriend van de Fietsersbond

Vialis en Aveco de Bondt bundelen hun krachten met de Fietsersbond als 'Vrienden van de Fietsersbond'. “We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking, omdat het draait om het bevorderen van de fietscultuur in Nederland en het verbeteren van onze fietsinfrastructuur” vertelt Jan Willemsen, algemeen directeur Vialis.

Fietsersbond_2

Bas Harmsen, Esther van Garderen en Jan Willemsen tijdens het tekenmoment

Een gezamenlijke missie voor fietsliefhebbers

Bij Vialis en Aveco de Bondt delen we een toewijding aan duurzame mobiliteit en het verbeteren van onze stedelijke omgevingen voor de huidige én de toekomstige generaties. Als 'Vrienden van de Fietsersbond' willen we benadrukken hoezeer we inzetten op de fiets als een essentieel vervoersmiddel en bron van plezier en beweging. “We willen het makkelijker en veiliger maken om te fietsen, of het nu voor plezier is of voor je boodschappen of dagelijkse woon-werkverkeer” vertelt Jan Willemsen.

Fietsersbond_3

Bas Harmsen, Esther van Garderen en Jan Willemsen op de fiets

Duurzame mobiliteit is een voorwaarde voor levenskwaliteit

“Duurzame mobiliteit is een voorwaarde voor levenskwaliteit en hiervoor is een breed scala aan oplossingen vereist” vertelt Jan Willemsen. Daarom werken we aan oplossingen gericht op het creëren van veilige, duurzame en verbonden manieren om je van A naar B te verplaatsen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Vialis Schwung app. Hiermee bieden we fietsers prioriteit bij verkeerslichten en staan ze minder lang voor een verkeerslicht te wachten. Daarnaast brengen we in diverse provincies de kwaliteit van fietspaden in kaart met speciale fietscomfortmetingen

De waardevolle kennis uit beide bedrijven maakt het mogelijk om unieke ideeën uit te werken en om te zetten naar realiteit. “Fietsoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van een robuuste, toekomstgerichte en prettige leefomgeving.” Aldus Bas Harmen, directeur Infrastructuur & Mobiliteit bij Aveco de Bondt. 

Samen houden we Nederland in beweging

Als ‘Vrienden van de Fietsersbond streven Vialis & Aveco de Bondt naar een fietsvriendelijker Nederland. We geloven dat de fiets een belangrijk middel is tot een gezondere, milieuvriendelijkere en efficiëntere manier van bewegen in Nederland.

 

Vialis-aveco-fietsersbond.jpg