Zoeken

Vialis en Nedap organiseren symposium 'Innoveren in Parkeren'

Op woensdag 20 november a.s. organiseert Vialis samen met Nedap, en in nauwe samenwerking met de gemeente Zoetermeer, een symposium over ‘Innoveren in Parkeren'. Subtitel van het symposium is ‘Zoetermeer in de praktijk'. Dit naar aanleiding van de ingebruikname van het ‘slim parkeren-systeem' in de gemeente Zoetermeer.

animatie_21.jpg

Wilt u weten hoe de toekomst van (straat)parkeren in stedelijk gebied er uitziet? Mis dit symposium dan niet en meld u aan via slimparkeren@vialis.nl

animatie_21.jpg

Onder leiding van dagvoorzitter (en televisie-icoon) Bert van Leeuwen presenteren wij een aansprekend programma, waarin wij uiteraard niet alleen inzoomen op ons unieke ‘slim parkeren-systeem' en een toelichting geven op het ‘hoe en waarom', maar waarin wij ook het thema innoveren in parkeren breed oppakken.

Zo spreekt Rob Jeuring (partner Ecorys) over Beter Benutten als stimulator van parkeren, heeft Bert Mooren (directeur VNO-NCW West) het over het belang van bereikbaarheid en het functioneren van de stad en toont Casper Stelling (adviseur MuConsult) de eerste onderzoeksresultaten van het eerste ‘slim parkeren-systeem' in Nederland.

Voorafgaand aan het symposium opent wethouder Haring het unieke parkeersysteem in Zoetermeer. Dit is in aansluiting op de Gebruikersdag Verkeersmanagementsystemen die deze ochtend plaatsvindt.

Het officiële programma start om 14.00 uur, vanaf 13.00 uur is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een lunch. Met een netwerkborrel wordt het symposium rond kwart voor 5 afgesloten.

Locatie van het evenement is Theater 1892, Dorpsstraat 74a, 2712 AC in Zoetermeer.

Interesse om aanwezig te zijn? Mail naar slimparkeren@vialis.nl .