Zoeken

Vialis en Volker Infra Systems samen verder

Per 20 mei 2011 fuseren Vialis bv en Volker Infra Systems bv en gaan zij samen verder onder de naam Vialis bv. De rechten en plichten van Volker Infra Systems bv gaan over op Vialis bv.

Vialis500x190.jpg
Vialis500x190.jpg

Door het samenvoegen van de kennis en kunde op het gebied van zowel natte als droge infratechniek en tunneltechnische installaties van beide VolkerWessels-zusjes versterkt Vialis haar positie als ‘System Integrator'.  Met het samengaan worden de competenties op het gebied van weg- en waterinfra versterkt, de samenwerking op de techniekvelden droge infra, natte infra, verkeerstechniek en tunneltechniek geïntegreerd en ontstaat er een krachtig bedrijf, dat geïntegreerde oplossingen biedt en meerjarig onderhoud verricht.

 

Door de bundeling van kennis en kunde is Vialis nog beter voorbereid op de invulling van alle huidige en toekomstige wensen voor (product- en systeem)ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, en beheer en onderhoud van infrastructuur.

 

De medewerkers/sters van de voormalige vestiging Capelle aan den IJssel zijn bereikbaar via het bekende Vialis-adres  en telefoonnummer van de vestiging in Houten. De vestiging Capelle aan den IJssel wordt als projectlocatie gebruikt.