Zoeken

Vialis in de Loflist Beste Bedrijven 2008

Ouders vormen een specifieke doelgroep werknemers, met een eigen wensenpakket. De één wil flexibele start- en eindtijden, de ander langer dan gemiddeld kraamverlof. Welke bedrijven komen ouders het best tegemoet, welke werkgevers zetten zich actief in om aan de wensen van werkende ouders tegemoet te komen? Lof, het magazine voor werkende moeders vol ambitie, deed onderzoek naar welke bedrijven ouders het best tegemoet komen, bedrijven waar kinderen niet het einde van je carrière betekenen. Vialis komt voor op deze lijst met de 70 beste werkgevers voor werkende ouders.

bannerLoflist200x60_3.gif
bannerLoflist200x60_3.gif

Lof heeft in samenwerking met onderzoeksbureau Synovate een uitgebreid onderzoek ontwikkeld om de wensen van werkende ouders in kaart te brengen. Deze wensen zijn gekoppeld aan de realiteit binnen organisaties. Deelnemende bedrijven hebben zich laten beoordelen op criteria als HR-beleid, loopbaanbeleid, secundaire arbeidsvoorwaarden en cultuur en dit heeft geleid tot de "&Loflist 2008". Het is een alfabetische lijst, waarbij geen sprake is van een ranking.

Vialis is onderscheidend op de gebieden

  • "Flexibiliteit" (mogelijkheden voor thuiswerken, flexibele eind/begintijden, bloktijden, e.d.)
  • "Work/life balance" (spaarverlof, sabbatical leave, ruimer ouderschapsverlof, e.d.), en
  • "Cultuur" (acceptatie zorgregelingen, acceptatie van het bepalen van eigen werktijden en -locatie, verantwoordelijkheid werkgever voor het creëren van een goede werk-/privé-verhouding).

 

Voor meer informatie, kijk op www.lofonline.nl.