Zoeken

Vialis levert verkeersinformatie op attractiepunten

Vialis levert als toeleverancier van De Vries Projekt Design verkeersinformatie op attractiepunten. Bij de uitgang van attractieparken, hotels, vergadercentra en andere plekken waar veel mensen samen komen, worden momenteel informatieschermen geplaatst waarop te zien is waar op dat moment files staan. Deze zomer zullen er ruim 100 panelen worden geplaatst.

180px_SNE_2885.jpg

Wanneer er file in de omgeving staat, bieden de locaties een interessant alternatief voor een langer verblijf. Zo kunnen bezoekers van het attractiepark Duinrell (Wassenaar) tijdens de avondspits met korting eten in het restaurant.

 

"Door de combinatie van verkeersinformatie en een interessant alternatief voor als er files zijn, kunnen bezoekers van een park of hotel een goede afweging maken tussen het verlengen van het verblijf, dan wel aan te sluiten in de file. Voor de reiziger scheelt dit ergernis, omdat men niet onverwachts in de file komt te staan, en de files worden er in elk geval niet langer door", aldus Richard Schalke, account manager van Vialis.

 

De Vries Projekt Design won de openbare Europese aanbesteding voor de bouw van informatiepanelen en het onderhoud van de systemen. Samen met Verkeer en Waterstaat is Koninklijke Horeca Nederland verantwoordelijk voor de plaatsing van de panelen. Vialis tekent voor de verkeersinformatie op de panelen.