Zoeken

Vialis start veiligheidsprogramma WAVE

Vialis is gestart met het door VolkerWessels ontwikkelde veiligheidsprogramma WAVE (Wees Alert, Veiligheid Eerst). Het programma is opgezet om de veiligheid van de  werknemers en de omgeving van onze projecten verder te vergroten. Naast dat Vialis veiligheid erg belangrijk vindt, stellen klanten, werknemers en omgeving ook steeds hogere eisen op het gebied van veiligheid.

WAVE.jpg

Wees Alert! Veiligheid Eerst!

Veiligheid staat bovenaan de prioriteitenlijst van Vialis en is een basisvoorwaarde. Alle Vialisten zijn zich bewust van de risico's die het werk met zich meebrengt. Daarom volgt Vialis de door VolkerWessels concernbreed opgestelde veiligheidswaarden en -regels. Veiligheid moet voortdurend in het bewustzijn van alle Vialisten zitten. Het is naar onze mening meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken.

Veiligheidsregels en –waarden

De veiligheidsregels en -waarden vormen de basis van het Veiligheidsprogramma binnen VolkerWessels, WAVE. Wees Alert! Veiligheid Eerst! WAVE is het programma om onze medewerkers nog bewuster te maken van het belang van veiligheid. Niet alleen van hun eigen veiligheid, maar ook dat van een collega en de omgeving.

Veiligheid - We werken veilig of we werken niet.