Zoeken

Vialis zorgt voor werkende verkeersregelinstallaties in Haarlem

‘De stad bereikbaar houden': een belangrijk politiek thema in de gemeente Haarlem. Volop aandacht dus voor maatregelen om een goede doorstroming in en rond de stad te bewerkstelligen, het aanbieden van hoogstaand openbaar vervoer of het hebben van goede parkeergarages aan de randen van de binnenstad. Ook de bouw van de grootste fietsparkeerkelder van Europa onder haar stationsplein komt voort uit het besluit de stad bereikbaar te houden. Vialis denkt mee over de bereikbaarheid en verkeersveiligheid in de gemeente en ontving onlangs de opdracht voor het leveren, installeren en onderhouden van alle verkeersregelinstallaties in de gemeenten Haarlem en Zandvoort. Dit zijn zowel installaties van Vialis als van derden. Vialis is er bijzonder trots op dat de gemeente Haarlem deze opdracht heeft gegund aan het bedrijf dat al meer dan 85 jaar is gehuisvest binnen de gemeente Haarlem en zo kan bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad.

Vialis500x190.jpg
Vialis500x190.jpg

De gunning is gebaseerd op EMVI score waarop Vialis, naast de prijs, op zaken als uitvoering van de projecten, kwaliteitsbeheersing, responsetijd, samenwerking met civiele partijen, waarborgen van de doorstroming, duurzaam inkopen en Social Return als beste partij is beoordeeld. Daarnaast zal Vialis de gemeente Haarlem, waar nodig, bijstaan in het vinden van goede oplossingen voor verkeerskundige vraagstukken.

Het contract is op 1 januari 2013 ingegaan en betreft een periode van 2 jaar waarna de mogelijkheid bestaat om het contract 2 keer met één jaar te verlengen.