Zoeken

VNG Jaarcongres, Vialis is erbij

Op 17 en 18 juni vindt het jaarlijkse VNG Jaarcongres plaats. Gemeentebesturen komen bij elkaar om tijdens het congres kennis te delen en partijen en collega’s te vinden die helpen bij het versterken van de lokale en regionale uitvoeringskracht. De ambitie van Vialis is samen slim te groeien en met anderen te bouwen aan de Vital City. Door de infrastructuur slim te benutten en inventieve oplossingen te bedenken waarmee de mobiliteit duurzaam verbetert, menen wij samen met overheden en andere partners een ideale leefomgeving te kunnen bereiken.

Ontwerp.stand.jpg

Samen zorgeloos leven

Samen met VolkerWessels-zusje VolkerLink deelt Vialis een stand om vanaf daar de dialoog met bestuurlijk Nederland aan te gaan en samen te kijken hoe bestuurlijke doelstellingen op het gebied van mobiliteit zonder compromissen behaald kunnen worden.

Vital City

Vialis draagt met haar verkeersoplossingen bij om de ‘Vitale Stad' en Smart City te realiseren. Dit doen wij door met geïntegreerde systemen bij te dragen aan leefbaarheid en vitaliteit. Wij onderscheiden ons van collega-bedrijven door systemen (al dan niet eigen systemen) met elkaar te integreren en door integrale oplossingen te bieden voor informatie, besturing, beveiliging en betaling voor weg, water en spoor. Wij realiseren een project, leveren hem op en houden hem gedurende vele jaren in stand. Vialis is namelijk producent, systeemintegrator én dienstverlener.

Partnerships

Dit kunnen wij echter niet alleen. De ideeën, kennis en meningen van de wereld om ons heen zijn voor ons van bijzonder belang. Wat leeft er in en buiten de markt, wat is de richting waarin verschillende partijen denken, hoe komen wij daar met elkaar en welke rol kunnen wij hier als marktpartij in vervullen?

Ontwerp.stand.jpg