Zoeken

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo

Verbonden door een krachtig beeldmerk met behoud van diversiteit en eigen lokale cultuur Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt heel VolkerWessels in staat haar expertise nog beter te laten zien en tonen gezamenlijk één krachtig concern.

Vialis logo Banner.jpg
Verbreed logo.jpg

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de ambitie tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.

Omdat de diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen het concern wordt gekoesterd, behouden alle werkmaatschappijen in Nederland hun naam en zullen ze herkenbaar zijn aan het nieuwe beeldmerk en de eenduidige stijl.

 

Dit betekent dat Vialis voortaan het nieuwe beeldmerk zal voeren, in combinatie met haar eigen naam. Net als voorheen is Vialis trots om onderdeel te zijn van de VolkerWessels familie en met deze toevoeging is het intern en extern nog duidelijker dat Vialis deel uitmaakt van één sterk en gezond bedrijf.

Vialis logo Banner.jpg