Zoeken

Verkeer.nu aanbieding

Door het invullen van onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend één kwartaal gratis verkeer.nu aan. Onder het formulier kunt u meer lezen over de aanbieding.

verkeer-nu_image.jpg

Hoe werkt de aanbieding precies?

Indien u heeft gekozen voor de optie: verkeer.nu VRI Beheercentrale (BC), NMS en Technisch beheer

Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u verkeer.nu voor bovengenoemde opties het eerste kwartaal van 2019 vrijblijvend gratis. In februari 2019 geven wij een demo in Houten en ontvangt u vrijblijvend een offerte, die bestaat uit twee posten: eenmalige kosten en jaarlijkse kosten. Bij opdrachtverlening voor deze offerte ontvangt u in het tweede kwartaal een factuur voor 100% voor de eenmalige kosten en betaalt u slechts 50% van de kwartaalprijs van de jaarlijkste kosten. Vanaf het derde kwartaal ontvangt u een factuur voor de volledige kwartaalprijs van de jaarlijke kosten. Indien u geen opdracht verleent voor de offerte, stoppen wij na Q1 2019 verkeer.nu voor bvovengenoemde modules automatisch voor u.

Indien u heeft gekozen voor de optie: verkeer.nu Verkeersinformatie

Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u verkeer.nu voor bovengenoemde opties het derde kwartaal van 2019 vrijblijvend gratis. In februari 2019 geven wij een demo in Houten en ontvangt u vrijblijvend een offerte, die bestaat uit twee posten: eenmalige kosten en jaarlijkse kosten. Bij opdrachtverlening voor deze offerte ontvangt u in het vierde kwartaal een factuur voor 100% voor de eenmalige kosten en betaalt u ook 100% van de kwartaalprijs van de jaarlijkste kosten. Indien u geen opdracht verleent voor de offerte, stoppen wij na Q3 2019 verkeer.nu voor bvovengenoemde module automatisch voor u.

 

U kunt verkeer.nu verkeersinformatie ook nu al volledig aanschaffen. In dit geval maken we voor een offerte. Houdt u wel rekening mee dat we eenmalig 10.000 euro extra in rekening moeten brengen in verband met integratiekosten. Deze eenmalige kosten zijn niet nodig als u pas in Q3 2019 voor deze module kiest.