Zoeken
Sein spoor

Als het gaat om overweginstallaties, seinen en wisselstellers is VRS Railway Industry (onderdeel van Vialis) toonaangevend in Nederland en ver daarbuiten. De expertise die in ruim 140 jaar is opgebouwd bestaat uit het ontwikkelen van producten en systemen voor railinfrastructuur, het produceren en reviseren van deze producten en systemen en uitgebreid testen. Ook de logistiek rondom leveringen wordt geregeld. De grootste klant is ProRail. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van het Nederlandse spoornetwerk. 

Spoor

Het wordt steeds drukker op het spoor. Zowel vervoer over het spoor als het reguliere verkeer heeft baat bij zo weinig mogelijk stilstand. Het is daarom ook van belang om gepland onderhoud en actuele storingen efficiënt uit te voeren. Geholpen door ruime ervaring met klantspecifieke spooroplossingen en door goed mee te denken met de klant ontwikkelt Vialis kwaliteitsproducten die het onderhoud minimaliseren.

Inspelen op marktontwikkelingen

We beschikken over een eigen productie omgeving waarin wij ontwerp, productie, revisie en assemblage van railinfra producten met eigen mensen, gereedschappen en middelen uitvoeren. Zo kunnen we effectief inspelen op marktontwikkelingen, waarbij we controle houden over de kwaliteit en de levertijden van de door ons gemaakte producten.

Contactpersoon