Zoeken

Vialis ontvangt certificering Veiligheidsladder trede 3

Met het behalen van trede 3 op de Veiligheidsladder laat Koninklijke VolkerWessels onderneming Vialis zien dat veiligheid één van de belangrijkste onderwerpen is bij het goed uitvoeren van haar werkzaamheden.

Vialis_Veiligheidsladder_trede-3_cropped.jpg
Vialis_Veiligheidsladder_trede-3_cropped.jpg

Veilig thuiskomen, begint met veilig werken

Bij Vialis zijn we ons ervan bewust dat veilig thuiskomen, begint met veilig werken. Dit is niet alleen voor monteurs die buiten aan het werk zijn, maar dit geldt voor iedereen bij Vialis. Bewust veilig werken.

Door het behalen van trede 3 van de Veiligheidsladder wordt het veiligheidsbewustzijn en het bewust veilig handelen binnen Vialis benadrukt. 

Het doel van de Veiligheidsladder is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. De focus ligt op houding, gedrag en het stimuleren van het veiligheidsbewustzijn. Hierbij stopt het echter niet. Het komende jaar gaat Vialis bijvoorbeeld ook actief haar ketenpartners betrekken. Gezamenlijk zorgen voor een veilige werkomgeving. 

WAVE programma

Veiligheid. In alles wat Vialis als dochter van VolkerWessels doet, staat dit gegeven bovenaan. Al onze medewerkers zijn zich bewust van de risico's die het werk met zich meebrengt. Daarom heeft VolkerWessels concernbreed veiligheidswaarden en -regels opgesteld. Veiligheid moet voortdurend in het bewustzijn van alle Vialis collega’s zitten. Het is naar onze mening meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken.

Meer informatie: WAVE programma.