Zoeken

De weg van Vialis

TODO

Vialis als werkgever

Vialis is een werkgever met ambitie. En om die ambitie waar te maken, hebben we mensen nodig. De beste mensen. Onze medewerkers maken het verschil tussen een gemiddelde organisatie en een succesvolle organisatie. Ons HR-beleid is erop gericht  het beste in mensen naar boven te halen. Wij bieden een  inspirerende werkomgeving en dagen onze medewerkers uit!

Een bevlogen, betrokken en betrouwbare solution provider

Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waar we ons bij Vialis voor inzetten. We zijn een bevlogen, betrokken en betrouwbare solution provider die ontzorgt met geïntegreerde oplossingen voor complexe vraagstukken in het domein infrastructuur en mobiliteit.

WAVE logo.jpg

WAVE: Wees Alert! Veiligheid Eerst!

Veiligheid is onze kernwaarde. In alles wat Vialis doet, staat dat gegeven bovenaan. Al onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s die het werk met zich meebrengt. Wij vinden veiligheid meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken.

 

Wees Alert! Veiligheid Eerst! WAVE is het programma om onze medewerkers nog bewuster te maken van het belang van veiligheid. Niet alleen van hun eigen veiligheid, maar ook die van een collega en de omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris;
  • Flexibele werktijden;
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
    • winstuitkering
    • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

 

Ontwikkelen vinden wij belangrijk,  wij hebben daarom goede opleidingsmogelijkheden ook in samenwerking met de VolkerWessels Academy.