Zoeken
Draaibrug Montfoort Inhijsen

Nederland staat voor een grote uitdaging doordat onze infrastructuur veroudert. Voor klanten die te maken hebben met een vervanging-, renovatie- of nieuwbouwopgave van tunnels, beweegbare bruggen, keringen en sluizen is Vialis dé specialist. Wij hebben alle projectmanagement en technische expertise in huis voor het ontwerp en de realisatie van integrale complexe infraprojecten. De markt vraagt om samenwerking. Wij hebben veel ervaring met bouwteam- en twee-fasen contracten om hier vorm en inhoud aan te geven. Ook minimaliseren wij overlast voor betrokken stakeholders vanuit onze domeinkennis, innovaties en omgevingsmanagement.

Draaibrug Montfoort

Expertise

Onze onderscheidende kracht is dat we alle expertise zelf in huis hebben en de klant, als één Vialis, integraal kunnen ontzorgen. Het gaat daarbij om de combinatie van industriële automatisering (IA), datamanagement, werktuigbouwkunde, staal en hydrauliek en elektrotechniek. Vialis heeft de regie over de gehele keten en is hierdoor de complete aanbieder van ontwerp, realisatie, renovatie, beheer, onderhoud en inzicht in de staat van complexe infrastructuur! Meer dan voorheen kunnen we onze expertise al in de voorfase inbrengen, wat risico’s in de uitvoeringsfase drastisch omlaag brengt. Ook beschikken wij over de flexibiliteit om in geval van calamiteiten spoedreparaties en -vervangingen uit te voeren voor complexe kunstwerken. Wij lopen voorop bij innovaties die gericht zijn op CO2-reductie, circulariteit, energietransitie en digitalisering.

Wij zijn één Vialis met integrale oplossingen die voldoen aan de (toekomstige) behoefte van de markt. Met onze expertise en ervaring werken we met onze klanten aan praktische oplossingen om Nederland leefbaar te maken en te houden. Voorbeelden waar wij dit doen of hebben gedaan zijn o.a. Project Kooymont, bediencentrale Scheveningen, de Rotterdamse baan (Victory Boogie Woogietunnel), Wantijbrug, sluiscomplex ’t Hemeltje.

Contactpersoon